· 

Project Maurice - Haarlem; van leeg huis naar stijlvol thuis

De opdrachtgever van dit project was Maurice, een net gescheiden man.

 

Hij had een leuke nieuwe woning, maar kwam niet uit de indeling door de afwijkende vorm van de woonkamer. Daarom heb ik voor dit project eerst verschillende plattegronden getekend met mogelijke meubelindelingen.

 

Nadat de indeling duidelijk werd, kon ik aan de slag met een meubelplan voor Maurice. Ik had de luxe dat Maurice enkel zijn bureau, bureaustoel en piano wilde houden, en - heel belangrijk - zijn muziekboxen, want  hij houdt erg van muziek.

 

Tijdens het eerste gesprek hebben we diverse woonstijlen doorgenomen en werd het me al snel duidelijk waar Maurice van houdt. 

Aan de hand voor het door mij gemaakte moodboard, heb ik een shoppinglist voor hem gemaakt.  Op de shoppinglist kon Maurice zien welke meubels ik hem adviseerde. Vervolgens heb ik diverse meubels voor hem met korting aangeschaft door mijn samenwerkingen met meubelleveranciers.

 

Nadat alle meubels op zijn plek stonden, had Maurice wederom hulp nodig, want hij kreeg maar geen sfeer in het huis en 'het was nog helemaal niets'. Ik heb in 1,5 dag alle interieuraccessoires en planten aangeschaft en de styling bij hem thuis gedaan. Zijn huis is nu een combinatie van nieuwe accessoires en zijn eigen persoonlijke accessoires met herinneringen.

 

Vervolgens hebben we samen een vloerkleed middels een zichtservice uitgezocht. Doordat de vloerkleden met een zichtservice thuis komen, konden we echt goed beoordelen welk kleed iets deed voor het interieur.

 

De laatste puntjes op de i, is mijn advies voor zijn raambekleding op maat. Dat wordt deze week afgerond. Super dat ik Maurice een nieuw thuis kon geven!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0