· 

Project voor bekende Influencer Veel Woongeluk; uitwerken indeling keuken, badkamer & aanbouw

Marina is een bekende interior influencer met maar liefst 46.100 volgers op Instagram; veel_woongeluk. Ik was verbaasd dat ze hulp nodig had, maar het bleek dat ze de ideeën uit haar hoofd niet naar tevredenheid op papier kon uitwerken. Marina was hoogzwanger en had wel in haar hoofd zitten hoe ze haar nieuwe huis wilde hebben, maar was bang dat ze zelf niet aanwezig kon zijn tijdens de verbouwing in verband met haar bevalling.

 

Ze ging Haarlem verlaten om een prachtige enorme vrijstaande woning in Wageningen te betrekken. Marina had grootse plannen voor haar nieuwe huis; muren werden doorgebroken, plafonds werden opengebroken, andere deuropeningen worden dicht gemaakt, ramen verdwijnen en worden door andere maten ramen vervangen. Een grote schuifpui wordt geplaatst.

 

Voor Marina heb ik plattegronden gemaakt voor de aannemer van de keuken, de aanbouw en de badkamer. Ook heb ik aanzichten getekend van de keuken en de badkamer, waarop voor de aannemer te zien is hoe de keuken en de badkamer er uit gaan zien. Hierop is zelfs al het hele tegelplan voor de badkamer door mij netjes uitgewerkt. Ook stopcontacten en lichtpunten werden vastgelegd.

 

Door alles visueel te krijgen, zijn er nog een aantal plannen gewijzigd en geperfectioneerd. Marina kon uiteindelijk met een gerust hart bevallen, nu haar ideeën visueel zichtbaar en tot in detail werden uitgewerkt voor de aannemer en alle bouwlieden. Kijk je mee naar een aantal foto's van het eindresultaat?

Reactie schrijven

Commentaren: 0